Inspirerende ord

inpsiration

Jeg delte forleden min lidt negative holdning til tingene for tiden. Selvom det faktisk er lykkedes for mig at få et arbejde som vikar for en vikar i en ungdomsklub, så er det kun i en måned. Det vil ikke gøre meget for vores faste udgifter i det lange løb.
Min ven, som jeg åbnede op til, sagde nogle meget kloge ting som faktisk fik mig til at tænke. Han mente at selvom jeg befandt mig i en negativ situation, så skulle jeg prøve at få det bedste ud af det og ikke lade omstændighederne trække mig ned. Han sagde at jeg var som et skib; jeg ville kun synke hvis jeg fik vand indenbords. Det var det samme med negativitet; den vil kun påvirke mig når jeg lukker den ind.

Jeg tror på at jeg egentlig selv er min egen bedste ven, og det her fik mig til at tænke på at jeg burde gå tilbage til dengang jeg kunne få mig selv i godt humør igen, kunne skubbe de negative tanker til side og tænke gladere tanker. Det vil jeg arbejde endnu mere på nu, og jeg har ledt lidt online efter stedet man kan læse mere om det. Det første sted jeg fandt er denne liste fra Forbes fyldt med inspirerende citater, og denne hjemmeside til lidt selvhjælp.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s